Previous Page  48 / 128 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 48 / 128 Next Page
Page Background

En toen had hij op zijn dertigste

ineens een eigen restaurant. De in

Den Bosch geboren en getogen Dennis

Middeldorp was in 2008 nét gestart

als chef bij restaurant Gaja, toen het

onder zijn aandacht werd gebracht dat

het restaurant aan de Verwersstraat 58

vrij kwam. Hij besloot, met een stevige

ruggensteun, de stap van chefkok naar

ondernemer te maken. Dat betekende

de start van Sense. Middeldorp wist al

wél wat hij wilde: meerdere kleinere

gerechten serveren, in plaats van

grote hoofdgerechten. Volgens die

succesformule had hij daarvoor ook

al vijf jaar als souschef gewerkt bij

restaurant Sprakeloos in Tilburg.

ZINTUIGEN PRIKKELEN

De naam Sense heeft een dubbele

betekenis. Aan de ene kant slaat die

terug op ‘it makes sense’: het was

logisch dat Middeldorp voor zichzelf

begon. Aan de andere kant is sense

Engels voor zintuig en wil Sense als

restaurant de zintuigen prikkelen.

Daarin slaagt men al vanaf het prille

begin. Gasten hebben de keus uit

menu’s van vier tot zeven gangen, met

kaas als uitbreiding.

48

Bossche Zaken