Previous Page  49 / 128 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 49 / 128 Next Page
Page Background

Vier gangen staan vanaf 47,50 op

de kaart. Daarvoor krijgt men dan

volledige gerechten, echter wél

bescheidener van formaat. Een gang

erbij kost 8 euro extra. Het is ook

mogelijk om, beperkt, á la carte te

kiezen, maar de faam van de menu’s

is zó groot, dat bijna iedereen zich

hierdoor wil laten verrassen.

In combinatie met de menu’s is een

goede wijnkaart, met een passend

wijnarrangement, essentieel. De

sommelier slaagt er telkens weer

in om tongstrelende combinaties

van wijn en spijs te leggen. Daarvan

is het aangenaam genieten in het

sfeervolle interieur, waarin de kleurrijke

schilderijen van Iwona Sroczynska in

het oog springen. Dennis Middeldorp

wil zijn gasten ontzorgen: ‘Ze hoeven

alleen maar te eten en te drinken.’

Dat dat bij Sense méér dan prima kan,

bleek wel met de toekenning van een

Michelinster in 2011. De voorbije jaren

werd die ster behouden. ‘Die ster is

een bevestiging van wat we ook van

onze gasten horen’, stelt Middeldorp,

die in zijn restaurant plek biedt aan

32 tot 35 gasten.

RESERVEREN

De patron-cuisinier beperkt zijn

aanwezigheid in het restaurant niet tot

de keuken. Hij laat zich veelvuldig zien:

overhandigt zijn gasten de kaart,

neemt op en komt na afloop altijd nog

even vragen of alles naar wens was.

Dat is een onderscheidende waarde bij

Sense. Daar kan van dinsdag tot en

met vrijdag ook geluncht worden.

De keuken is dan geopend van 12.00 tot

14.00 uur. De enige dag van sluiting is –

weloverwogen – de zondag.

Reserveren is bij Sense een must.

Dit kan zowel telefonisch als online.

SENSE RESTAURANT

| Verwersstraat 58 | 5211 HX ’s-Hertogenbosch

073-614 42 08 |

info@senserestaurant.nl

|

www.senserestaurant.nl

Bossche Zaken

49