
Vier gangen staan vanaf 47,50 op
de kaart. Daarvoor krijgt men dan
volledige gerechten, echter wél
bescheidener van formaat. Een gang
erbij kost 8 euro extra. Het is ook
mogelijk om, beperkt, á la carte te
kiezen, maar de faam van de menu’s
is zó groot, dat bijna iedereen zich
hierdoor wil laten verrassen.
In combinatie met de menu’s is een
goede wijnkaart, met een passend
wijnarrangement, essentieel. De
sommelier slaagt er telkens weer
in om tongstrelende combinaties
van wijn en spijs te leggen. Daarvan
is het aangenaam genieten in het
sfeervolle interieur, waarin de kleurrijke
schilderijen van Iwona Sroczynska in
het oog springen. Dennis Middeldorp
wil zijn gasten ontzorgen: ‘Ze hoeven
alleen maar te eten en te drinken.’
Dat dat bij Sense méér dan prima kan,
bleek wel met de toekenning van een
Michelinster in 2011. De voorbije jaren
werd die ster behouden. ‘Die ster is
een bevestiging van wat we ook van
onze gasten horen’, stelt Middeldorp,
die in zijn restaurant plek biedt aan
32 tot 35 gasten.
RESERVEREN
De patron-cuisinier beperkt zijn
aanwezigheid in het restaurant niet tot
de keuken. Hij laat zich veelvuldig zien:
overhandigt zijn gasten de kaart,
neemt op en komt na afloop altijd nog
even vragen of alles naar wens was.
Dat is een onderscheidende waarde bij
Sense. Daar kan van dinsdag tot en
met vrijdag ook geluncht worden.
De keuken is dan geopend van 12.00 tot
14.00 uur. De enige dag van sluiting is –
weloverwogen – de zondag.
Reserveren is bij Sense een must.
Dit kan zowel telefonisch als online.
SENSE RESTAURANT
| Verwersstraat 58 | 5211 HX ’s-Hertogenbosch
073-614 42 08 |
info@senserestaurant.nl|
www.senserestaurant.nlBossche Zaken
49